DJI AGRAS T16 dron za poljoprivredu

Optimizirana snaga. Performanse bez premca.

Agras T16 je dron prvenstveno namijenjen za tretiranje poljoprivrednih površina , za raspršivanje tekućine. Agras T16 ima poboljšanu ukupnu strukturu sa modularnim dizajnom i podržava veliku nosivost i širinu prskanja. Uz snažni hardver, AI motor i 3D planiranje rada, T16 donosi operativnu učinkovitost na potpuno novu razinu.

dji agras t16 raspršivanje tekućine

Revolucionizirana struktura

Pouzdan rad

Potpuno novi modularni dizajn T16 pojednostavljuje montažu i ubrzava svakodnevno održavanje. IP67 oznaka pruža pouzdanu zaštitu za ključne komponente drona. Lagano, ali izdržljivo tijelo drona izrađeno je od ugljičnih vlakana i može se brzo preklopiti na 25% od svoje izvorne veličine, što olakšava transport. I bateriju i spremnik za raspršivanje lako je zamijeniti, što značajno poboljšava učinkovitost napajanja i opskrbe tekućinom.

Veća nosivost. Povećana učinkovitost.

Podržan svojim izvanrednim letačkim performansama, spremnik za prskanje drona DJI Agras T16 može nositi do 16 L, a širina prskanja povećana je na 6,5 m. Sustav za prskanje ima 4 pumpe za dovod i 8 prskalica s maksimalnom brzinom prskanja od 4,8 L / min. T16 može prskati do 10 hektara na sat. Sustav za prskanje također ima potpuno novi elektromagnetski mjerač protoka, koji pruža veću preciznost i stabilnost od konvencionalnih mjerača protoka.

dji agras t16 spremnik

Moćan sustav. Povećana sigurnost.

Potpuno novi modularni zračni-elektronski sustav u dronu DJI Agras T16 ima dvostruke IMU-ove i barometre i usvaja dizajn redundancije pogonskog signala kako bi osigurao sigurnost leta. Dvostruki GNSS + RTK sustav podržava pozicioniranje na razini centimetra. Također podržava tehnologiju dvostruke antene koja pruža snažan otpor protiv magnetskih smetnji.

dji-agras-t16-dvostruki-sustavi

Možda ste zainteresirani i za ove dronove:

DJI Mavic AIR 2

DJI Mavic 2 Enterprise

Specifikacije