YUNEEC TYPHOON H PLUS

Dron
YUNEEC TYPHOON H PLUS sa 1” kamerom

Dron sa kamerom za sofisticirane fotografe i videografe

Yuneec Typhoon H Plus

Typhoon H Plus iz Yuneeca pruža prvoklasnu kvalitetu slike, iznimnu pouzdanost i autonomne načine leta o kojima svi fotografi i videografi sanjaju. Typhoon H Plus je opremljen sa 1″ 4K kamerom, PX4 baziranom kontroleru leta i autonomnim načinima leta kao što su Follow Me, Point of Interest i Curve Cable Cam. Sve ključne komponente Typhoon H Plus drona imaju naprednu zaštitu od elektronskih interferenca i time, uz PX4 kontroler i dizaj 6 rotora, osiguravaju maksimalnu pouzdanost.

Yuneec Typhoon H plus – pouzdan i efikasan

Više novih značajki čine dron Typhoon H Plus jednim od najtiših i vrlo efikasnih dronova sa kamerom u svojoj klasi sa do 28 minuta leta u idealnim uvjetima leta. Poboljšano kabliranje omogućuje bolji protok zraka i time poboljšava hlađenje. Redizajnirani ST16S upravljač koji sada ima svjetliji ekran, uključuje i USB priključak za brzi prijenos podataka i potpuno novo intuitivno sučelje.

yuneec-typhoon-h-plus04

Siguran sistem sa 6 rotora

Za maksimalnu sigurnost, funkcija No Fly Zone onemogućuje letenje blizu komercijalnih zračnih luka. Geo Fence također omogućuje kreiranje virtualnih granica koje sprječavaju dronu Typhoon H Plus da odleti izvan određenih granica. U slučaju kvara na motoru, Typhoon H Plus automatski prebacuje letenje sa 6 na 5 motora – važnu značajku koja ga razlikuje od kvadkoptera. Dodatni signal za upravljanje omogućuje važnu sigurnosnu značajku: ukoliko dron izgubi 2.4 GHz signal, može biti upravljan preko 5.8 GHz WiFi signala.

yuneec-typhoon-h-plus05

C23 4 K kamera sa 1″ senzorom

C23 širokokutna kamera je uključena sa Typhoon H Plus dronom kao standard, a omogućuje visoko kvalitetnu fotografiju i video iz zraka. 1″ CMOS senzor omogućuje 20 megapiksela fotografije i video do 4 K rezolucije sa 60 FPS i također omogućuje rad u uvjetima slabijeg osvjetljenja kao i povećani dinamički raspon. Integrirani 3-osni gimbal može se rotirati neograničeno 360°, kao i kod drugih kamera iz Typhoon serije. U kombinaciji sa podizanjem stajnog trapa Typhoona H Plus, možete uživati u nesmetanom pogledu bez potrebe za pomicanjem drona.

Upravljač drona ST16S

Android bazirani ST16S upravljač drona je opremljen sa Intel® Quadcore procesorom. Time omogućuje pilotu drona potpunu kontrolu nad dronom i upravljanje kamerom. Sve važne postavke kamere, kao što je video rezolucija, tilt kamere, balans bjeline i mnogo drugih postavki možete kontrolirati preko ovog upravljača ST16S. Imate uživo pogled sa kamere u 720 7HD) rezolucii na velikom 7# ekranu, koji također prikazuje i detaljne podatke telemetrije. ST16S je opremljen i sa HDMI priključkom što omogućuje prijenos videa na veći ekran na kojem i ostali mogu uživati u pogledu iz zraka.

yuneec-st16s-kontroler-upravljac
yuneec-typhoon-h-plus08

Timski mod

Timski mod omogućava vam da neovisno upravljate dronom i kamerom koristeći dva ST16S upravljača. Dok pilot drona upravlja dronom, operator kamere se koncentrira na kameru. Ova suradnja uvelike olakšava kreiranje najboljih mogućih radova fotografa i videografa uz pomoć alata za timski rad.

yuneec-typhoon-h-plus09

Heksakopter sa inteligentnim autonomnim načinima letenja

Bilo da ste izabrali Follow Me, Curve Cable Cam ili Return Home – možete se u potpunosti koncentrirati na snimanje, dok autonomni načini letenja upravljaju letenjem Typhoona H Plus

Orbitiranje (Orbit Me)

Letite sa Typhoonom H plus kružno na željenoj udaljenosti i visini. Kamera uvijek ostaje usmjerena na vas.

Točka interesa
(Point of interest)

Odaberite objekt u POI načinu letenja i Yuneec Typhoon H Plus će automatski kružiti oko tog objekta.

Typhoon-H-Plus-Point-of-Interest
Typhoon-H-Plus-Journey-Mode

Putovanje (Journey)

Ovisno o željenim postavkama, Typhoon H Plus će letjeti pravocrtnom putanjom i zatim se automatski vratiti – čime vam omogućava izvanredan snimak.

Prati me / Gledaj me
(Follow Me/Watch Me)

U prati me načinu letenja, Typhoon H Plus kreće se sa vama. Ako je aktiviran Gledaj Me način letenja, kamera uvijek ostaje usmjerena na vas.

Typhoon-H-Plus-Follow-Me-Mode
Typhoon-H-Plus-Curve-Cable-Cam

Curve Cable Cam

Letite prema prije definiranoj putanji. Typhoon H Plus će letjeti prije definiranu putanju prema prije definiranim koordinatama. Operator se može usredotočiti na kameru, koja u potpunosti može biti kontrolirana, dok Typhoon H Plus autonomno leti po toj putanji

Povratak kući (Return Home)

Klikom na opciju Povratak kući, Typhoon H Plus se automatski okreće, leti prema vama i slijeće pokraj vas.

Typhoon-H-Plus-Return-Home

Sonar za izbjegavanje prepreka

Typhoon H Plus se zaustavlja automatski ako se nađe pred preprekom zahvaljujući inteligentnom prednjem sonaru. Typhoon H Plus je također dostupan i sa Intel® RealSense™ tehnologijom: Zahvaljujući 3D i tehnologiji dubinskog mjerenja, sistem izbjegavanja prepreka prepoznaje objekte, kretnje i udaljenost. Time omogućava Typhoonu H Plus da reagira i izbjegne prepreke u svojoj blizini. Kao dio ovog procesa, prepreke kao i sigurna putanja su spremljeni za slijedeći let.

yuneec-typhoon-h-plus-intel-realsense
yuneec-typhoon-h-plus10

Kompaktni dron sa kamerom sa brzim i lakim montiranjem propelera

Typhoon H Plus je optimalno konfiguriran za transport kako bi ga lako pomijeli na vaša putovanja. Brzi sistem za zaključavanje omogućuje pričvršćenje i uklanjanje propelera sa lakoćom i pritom nema potrebe za odvijačem ili nekom sličnim alatom. Štoviše, svaka od 6 rotora ruka je preklopna, čime transformira Typhoon H Plus u praktičnu veličinu čime postaje pogodan za transport u ruksak.

yuneec-typhoon-h-plus07

Dron Typhoon H plus – glavne značajke

Novi PX4-bazirani kontroler leta sa integriranim backupom i failsafe opcijom

C23 1“-senzor kamera sa 360° gimbalom

20 MP foto rezolucija i 4K video rezolucija sa 60 frameova u sekundi

Dostupan sa i bez Intel® RealSense™ sistemom za izbjegavanje prepreka

Do 28 minuta leta

Integrirani Android operativni sustav

Inteligentni autonomni načini letenja (Orbit, POI, Journey, Curve Cable Cam, Follow Me, Return Home)

Povećana sigurnost leta zahvaljujući 5-rotornom modu. Automatski prelazak sa 6 na 5 motora u slučaju da jedan motor zakaže ili se ošteti propeler.

Dodatni kontroli signal – u slučaju da dron izgubi 2.4 GHz signal, može biti kontroliran kroz 5.8 GHz WiFi signal.

Optimizirani dizajn omogućava bolji protok zraka za hlađenje

Posebno zaštićena ključna područja elektronike za bolju pouzdanost

Visoka efikasnost i tihi rad

Nema transfera podataka na vanjski server

Skyview-FPV naočale za FPV pogled (prodaju se zasebno)

Podizanje stajnog trapa za neograničen 360° pogled

Preklopne ruke rotora za lakši transport

Letenje moguće u uvjetima jačeg vjetra

Možda ste zainteresirani i za ove dronove:

Yuneec Typhoon H3

Yuneec H520E