DJI INSPIRE 2

Dron dizajniran za filmaše

Inspire 1 bio je otkriće. Prvi dron za snimanje filmova na svijetu koji je integrirao HD prijenosni video sustav, 360 ° rotirajući gimbal i 4K kameru, kao i jednostavnost upravljanja aplikacijom. Lansiranje kamera Zenmuse X5 i X5R dodatno je pozicioniralo dron Inspire kao važan alat za filmaše širom svijeta.

Inspire 2 uzima sve što je bilo dobro od Inspire 1 i poboljšava ga. Sustav za obradu slika CineCore2.0 nadograđen je na CineCore2.1. Snimanje video zapisa je do 6K u CinemaDNG / RAW i 5.2K u Apple ProRes kad se koristi s Zenmuse X7 kamerom. Brzina se kreće od 0 do 80 km/h u samo 5 sekundi. Maksimalna brzina je 94 km/h i ima maksimalnu brzinu spuštanja od 9m/s što je izvanredna brzina i okretnost za letjelicu ove veličine. Dvojni baterijski sustav produžuje vrijeme leta na maksimalno 27 minuta (uz X4S), dok tehnologija samozagrijavanja omogućava let čak i pri niskim temperaturama.

FlightAutonomy je revidiran i razvijen posebno za Inspire 2, pružajući izbjegavanja prepreka u dva smjera. Pojačana inteligencija dodaje više inteligentnih načina leta. To uključuje Spotlight Pro, koji omogućuje čak i jednom pilotu da stvara složene, dramatične snimke. Nadograđeni sustav za prijenos videozapisa sada je sposoban za dvostruku frekvenciju signala i dvokanalni protok, istodobno prenosi video s unutarnje FPV kamere i glavne kamere simultano za bolju suradnju pilota i operatora kamere.

Možda ste zainteresirani i za ove dronove:

DJI Mavic AIR 2

DJI Mavic 2 Enterprise

Specifikacije