YUNEEC TYPHOON H3

Dron YUNEEC TYPHOON H3

U suradnji sa Leicom

Yuneec Typhoon H3 sa LEICA kamerom

Neograničene perspektive i nove, kreativne mogućnosti

Sa YUNEEC Typhoon H3 i ION L1 Pro kamerom razvijenom u suradnji sa Leica, Yuneec i Leica Camera AG udružuju se i omogućuju vam Leica fotografiju u zraku. Yuneec Typhoon H3 je posebno razvijen za fotografe i videografe koji žele pogled iz zraka u novoj perspektivi. zahvaljujući novim visoko kvalitetnim materijalima i implementaciji širokog spektra letačkih funkcija u kombinaciji sa 1” CMOS kamera senzorom, nudi vam sofisticiran sustav da zadovoljite svoje ambicije. Siguran i pouzdan dizajn heksakoptera sa 6 rotora pruža stabilnu platformu u zraku, čak i kada je vani vjetrovito. Osim toga, uz pomoć 3-osne stabilizacije, imate izvrsnu 20 MP fotografiju i do 4K rezolucije video sa 60 FPS-a.

Yuneec Typhoon H3 značajke
Leica-kamera-L1-pro

Novi standardi u zračnoj fotografiji

Korisnički definirane postavke za fotografiju i postavke fokusa, digitalni zoom bez gubitka kvaslitete slike i superiorna kvaliteta slike čine ION L1 Pro kameru izborom u svojoj klasi za sve aspekte zračne fotografije. Široki raspon postavki koje dolaze u visokoj kvaliteti po čemu je Leica poznata, pozivaju vas da se potpuno predate fotografskom potencijalnu ION L1 Pro kamere. U skladu sa Leica glavnim motivom “das Wesentliche”, funkcije su usklađene sa oni što je korisno i daje prednost. Softver radi na način na koji su fotografi naučeni. Tempomat (cruise control) konstantno održava brzinu drona, tako da se u potpunosti možete koncentrirati na snimanje kamerom. Sa integriranom 3-osnim gimbalom i stajnim trapom koji se može podići, kamera se može rotirati 360° neograničeno i tako proizvesti izvrsne panoramske slike.

Leica-kamera-L1-pro

Izvanredna kvaliteta slike

Komponente Typhoon H3 drona i L1 Pro kamere su precizno podešene jedna drugoj i tako omogućavaju vrlo detaljne, izvrsne slike iz zraka sa legendarnom Leicom. Zahvaljujući detaljnim analizama i efektnim suzbijanjem zalutalog svjetla, ova kamera daje najbolje moguće slike, posebno u smanjenim uvijetima osvjetljenja. Tehnička raznolikost kamere pruža širok spektar mogućnosti za vašu fotografsku avanturu – od automatske ekspozicije, polu-automatske, kroz širok dinamički spektar. U suradnji sa Leicom smo implementirali Y-Log za profesionalnu i laku integraciju video materijala u projekte drugih izvora slike. Također Y-Log video materijali sadrže značajno bolju dinamiku od standardnih videa. Leica je napravila visoko kvalitetni ADOBE DNG profil, baziran na holističkom pristupu optimizaciji slike – podržanom od verzije 11.3 Camera Raw softvera. Profil uključuje “vignetting” korekciju, korekciju distorzije i korekciju kromatske aberacije. Uz to, kolor reprodukcija je sada “mjerena” i vrlo je precizna sa DNG-om. DNG profil je automatski odabran – sve što trebate je instalirati posljednju verziju Camera RAW softvera.

Ion-L1-Pro-znacajke

Zahvaljujući kratkim JPEG intervalima, vrlo lako se može kreirati hyperlaps video.

Snažan heksakopter sistem

Sa pouzdanim PX4-baziranim kontrolerom leta, Typhoon H3 dron nije samo posebno snažan, nego je i vrlo efikasan. Sistem je optimiziran da koristi što manje energije dok u isto vrijeme daje makrimalne performanse. Rezultat toga je snažan, pouzdan, tih i ekstremno precizan heksakopter sa dodatnim sigurnosnim značajkama. Brzopotezni mehanizam omogućava vam montažu propelera brzo i jednostavno, nakon čega je H3 spreman za brzu uporabu. Ruke motora ovog drona su preklopne za što lakši transport. Kompletan sustav i dodaci mogu biti transportirani u ruksak ili zaštitni kofer (što je dodatna oprema). Dvije Hv baterije uključene u standardnu opremu, svaka pruža do 25 minuta leta.

Yuneec-typhoon-H3-lifestyle
Typhoon-H3-lifestyle2

ST16 upravljač – kontroler

Intuitivan, lak za uporabu, Android bazirani upravljač daje vam poptunu kontrolu nad dronom i kamerom. Sa 7″ velikim ekranom na dodir ugrađenim u ST16 upravljač, vidite pogled sa kamere u 720p (HD) rezoluciji. Također imate i pregled telemetrije u realnom vremenu i kontrulu nad postavkama kamere. Uživo pogled sa kamere može se prenijeti i na eksterni monitor putem HDMI kabela. Domet video prijenosa je do 1.6 km. Vi i drugi pilot možete koristiti timski mod za kontrolu drona i kamere zasebno, čime se fotograf ili videograf može u potpunosti skoncentrirati na upravljanje kamerom. Za timski mod vam treba dodatni ST16 upravljač koji se prodaje zasebno.

Inteligentni načini letenja

Inteligentni načini letenja i snimanja omogućavaju vam da zabilježite impresivne zračne snimke sa predpodešenim programima leta. Inovativni Curve Cable Cam način letenja vam omogućava letenja po putanji koju ste unaprijed označili , uključujući orjentaciju kamere. Zatim tu putanju možete trajno pohraniti za brzi pristup u svako vrijeme. U Follow Me/watch Me načinu letenja, dron prati pilota, a može se i podesiti kamera prema pilotu. Klasični kružni let – Orbit i Journey način letenja su također dostupni.

Yuneec-H3-dron-sigurnost-2

Sigurnost podataka

Kompletan sustav je dizajniran kao zatvoreni sistem. zbog tehničkog dizajna, sve komunikacije se direktno dešavaju između drona/kamere i ST16 upravljača. Ne postoji nikakva komunikacija koja ide kroz nekakvo cloud rješenje. Svi podaci generirani od strane drona Typhoon H3 (foto, video i podaci leta) pripadaju isključivo vama u svako vrijeme i možete ih spremiti, pobrisati ili uređivati bez ikakvih limita.

Jednostavno siguran

Typhoon H 3 dron je opremljen sa više sigurnosnih značajki kao što je dodatni kontrolni signal, Return Home funkcija za povratak kući i druge failsafe funkcije kao i virtualna geo ograda koja omogućuje da dron ne leti izvan područja koje ste odredili. Ukoliko je rotor oštećen, Typhoon H3 automatski aktivira 5-rotorni mod i time sigurno i dalje leti i slijeće sa 5 rotora. Ugrađeni ultrasonični senzori omogućavaju dronu da detektira prepreke i zaustavi se ispred njih. Sustav za bateriju uključuje dodatni sigurnosni mehanizam koji vas obavještava o tome da li je baterija ispravno umetnuta.

Yuneec-H3-dron-sigurnost
yuneec-h3-leica

Typhoon H3 – glavne značajke

 • Izuzetan heksakopter sa 6 rotora & do 25 minuta leta
 • Sklopivi stajni trap
 • PX4-bazirani kontroler leta
 • Tempomat za kontrolirane snimke
 • Inteligentni načini leta: Follow Me, Orbit, Journey, Curve Cable Cam
 • Povratak kući i automatska funkcija slijetanja
 • Detekcija prepreka
 • Aktivacija 5-rotor moda u slučaju kvara rotora
 • Dodatni kontrolni signal & Geo Fence postavke
 • Dodatni sigurnosni sistem za detektiranje ispravno postavljene baterije
 • Preklopne ruke rotora za lakši transport
 • Timski način letenja odvaja upravljanje drona od upravljanja kamerom (potreban je dodatni upravljač ST16 – prodaje se zasebno)

ION L1 Pro Kamera – značajke

 • Developed in cooperation with Leica Camera AG (co-engineered with LEICA)
 • 1” CMOS sensor, 20 MP, up to 4K @ 60 FPS, up to 100Mbit
 • Integrated 3-axis gimbal with unrestricted 360° view
 • Leica optimized and calibrated image modes (AWB, color reproduction, sharpening, de-noising, etc.)
 • Leica calibrated DNG with corresponding ADOBE profile
 • Lossless digital zoom
 • 10-bit YLog video mode based on Leica specifications
 • Semi-automatic ISO/shutter & 1/3 step setting of EV/ISO/shutter
 • Wide Dynamic Range (WDR)
 • Auto Exposure Bracketing (AEB)
 • Short JPEG intervals for hyperlapse videos
 • User-defined picture mode & sharpness settings
 • Professional histogram
 • Panorama shots
Yuneec-ION-L1-Pro-typhoon-h3

Možda ste zainteresirani i za ove dronove:

Yuneec Typhoon H+

Yuneec H520E